Skip to content
Etusivu » Ajankohtaista

Ajankohtaista

Luonnon monimuotoisuuskadon pysäyttäminen on sanahirviö, joka kätkee taakseen konkreettisia tekoja

Suvi Bayrin kirjoittama teksti on alunperin julkaistu Keski-Suomen liiton blogissa https://keskisuomi.fi/2023/02/06/luonnon-monimuotoisuuskadon-pysayttaminen-on-sanahirvio-joka-katkee-taakseen-konkreettisia-tekoja/. Luonto ylläpitää ihmistä Hengitysilmamme hapen tuottavat kasvit yhteyttämällä. Maaperässä kasvatamme ruokaa ja maan läpi… Read More »Luonnon monimuotoisuuskadon pysäyttäminen on sanahirviö, joka kätkee taakseen konkreettisia tekoja

Artikkelikuvana metsälauhakasvusto

YmpyräKS-verkoston Ympäristövastuullisuuskumppanuus

Ympäristövastuulliskumppanuus on matalan kynnyksen maksuton sitoumus, jolla yritys, kunta, järjestö tai muu organisaatio voi osoittaa kehittävänsä ympäristövastuullisempia toimintatapoja. Ympäristövastuullisen toiminnan rakentaminen on jatkuva parantamisen prosessi, jonka tueksi Ympäristövastuullisuuskumppanuus on toteutettu.

Keski-Suomi mukana Euroopan vihreällä viikolla

Euroopan vihreän viikon 2021 oheistapahtumana järjestettiin Kestävää logistiikkaa Keski-Suomeen -webinaari perjantaina 7.5.2021. Tilaisuudessa keskusteltiin muun muassa älykkäästä liikenteestä ja vaihtoehtoisista käyttövoimista.