Koko Keski-Suomi säästää energiaa -kampanja

Keski-Suomi osallistuu maakuntana valtakunnalliseen Astetta alemmas –energiansäästökampanjaan. Kampanja käynnistetään Keski-Suomen kaikissa kunnissa Energiansäästöviikolla 10.–16.10.2022. 

Energiansäästöviikko on valtion kestävän kehityksen yhtiö Motivan valtakunnallinen vuosittain järjestämä kampanja, jolla edistetään energiansäästöön ja kestävään kulutukseen liittyvää tekoja ja yleistä tietoisuutta. Venäjän sotatoimet Ukrainassa ovat aiheuttaneet laajoja vaikutuksia energian saatavuuteen ja hintaan. Paitsi Suomessa, myös koko Euroopassa etsitään nyt tehokkaita ja nopeavaikutteisia keinoja energiansäästöön ja samalla fossiilisista energialähteistä irtautumiseen. Siksi vuodesta 1996 asti vietetty teemaviikko onkin tänä vuonna aivan erityisen ajankohtainen. Tärkeän asian esillä pitämistä jatketaankin koko lämmityskauden jatkuvassa energiansäästökampanjassa.

Kampanja haastaa myös keskisuomalaset yritykset toteuttamaan energiansäästötekoja! Lisää kampanjasta täällä: https://hiilineutraali.keskisuomi.fi/energiansaastokampanja/.

Scroll to Top